Isager Aran Tweed

(2 omtaler)

119 kr

Isager Aran Tweed er et tøft tweedgarn i 100% ren ull– spunnet i Irland. Garnet er kult, tykt og tweedet. Strikkes på 4,5 alene, og opp til 5,5 -6 mm med følgetråd av silk mohair eller Alpaca 1.

Mer om produktet

Isager Aran Tweed er en tykk og tøff tråd. Strikk deg chunky plagg med denne tråden alene eller sammen med en annen tråd. For eksempel Silk Mohair og/eller Alpaca 1.

Vaskeanvisning: Håndvask eller skånevask i maskinen med nøytralt vaskemiddel og alltid i vaskepose. Vaskes ved max 25-30 °C. Sentrifugeres i vaskeposen (gjerne kraftig sentrifugering). Da blir plagget lett og holder fasongen. Tørk flatt, gjerne på et håndkle.

Strikkefasthetoversikt:

Den ultimate strikkefasthetoversikten fra Isager gir deg god kontroll, når du skal planlegge neste prosjekt med Isagergarn.

Isager garn har nydelige farger, rene kvaliteter, er slitesterkt og bærekraftig – og du får mye garn for pengene. Sjekk løpelengde (antall meter) på hvert nøste.  Garn og strikkeoppskrifter fra danske Isager garn selges kun i utvalgte butikker, og Fru Kvist er den eneste med totalutvalg i Norge.
Du kan lese mer om Isager garn på våre magasinsider/blogg

Se alle kvalitetene våre fra Isager her.

Visste du at Fru Kvist har strikkelapper og strikkeprøver på de aller fleste garnkvalitetene vi fører? Vi har også blandet garnkvaliteter og farger, slik at du kan se og kjenne hvordan resultatet kan bli. Vi har også strikkeprøver der vi har strikket med forskjellige pinnestørrelser med samme garn, for at du kan vurdere tetthet, struktur og strikkefasthet til ditt neste prosjekt.

 

Spesifikasjoner

Varenummer: 35704
Pakkevekt: 100 g
Pakkestørrelse: 27 × 5 × 5 cm
Merkevare: Isager Yarn
Løpelengde: 100 g = 160 meter
Strikkefasthet: 14 m / 10 cm
Fiberinnhold: 100% ull
Anbefalt pinnestørrelse: 4,5 mm
Varegruppe: Garn

Omtaler (2)

2 omtaler for Isager Aran Tweed

  1. Terje Johansen (bekreftet eier)

    Fantastisk kvalitet!

  2. Terje Anonym

    Bra, men ikke *så* bra!

Er dette noe for deg?