Knitpro Symfonie Rundpinne 80 cm

89 kr179 kr

Faste rundpinner i bjørk med plastikk vaier og metall i overgangen mellom pinne og vaier. Pinnespissene er laget i laminert og fargerik bjørk

Mer om produktet

Supergode strikkepinner i bjørk

Symfonie rundpinner fra KnitPro er nydelig strikkeverktøy som gir god strikkeflyt og glede. Pinnespissene er laget av bjørk og er gode og spisse. Finnes i et stort utvalg av størrelser og lengder.

Godt verktøy er halve arbeidet – det gjelder også strikkepinnene du velger til prosjektene dine. KnitPro symfonie bjørkepinner fra KnitPro er en klar favoritt med gode spisser, føyelige kabler og god gli.

KnitPro symfonie rundpinner er produsert i laminert bjørk.

De er en fryd for øyet med sine fine og mange farger. Du får de fra tykkelse str 3, 0 mm tom 10,0 mm. Vi har også kvarte størrelser, tom 3,75 mm!

Utskiftbare pinnespisser!

Kablene, eller vaierne kan brukes på alle varianter av KnitPro sine utskiftbare pinnespisser.

Skal du strikke lue, halskant og plagg til baby og små barn, vil du trenge 40 cm rundpinne. Da kan du også bruke korte utskiftbare KnitPro Symfonie pinner, og vaier som passer til. (Den heter 40 cm, men det betyr at korte pinnespisser + vaier blir 40 cm til sammen).

Skal du strikke større plagg og trenger lenger vaier anbefaler vi å bruke de lange utskiftbare pinnespissene, som ligger bedre i hånden.

KnitPro er Europas ledende strikkepinneleverandør, med et stort utvalg av strikkeutstyr i mange type materialer.

Spesifikasjoner

Varenummer: 6971
Pakkevekt: 20 g
Pakkestørrelse: 15 × 8 × 2 cm
Merkevare: KnitPro
Varegruppe: Strikkepinner

Omtaler (0)

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.