Oval skinnlapp fra Kort og Godt

29 kr

Merkelapper i ekte skinn som er perfekte å sy på hjemmestrikk.

Mer om produktet

Skinnlapper fra Kort og Godt

– morsomme lapper i skinn med små personlige tekster

Skinnlapper med morsomme små tekster til strikkaplaggene dine. Her kan du prege gavestrikken med en morsom og mer personlig merkelapp. Har du strikka en genser til noen, kan du for eksempel plassere merkelappen nederst i front mot høyre eller venstre, for et litt kult preg – eller plasser den i nakken, på utsiden eller innsiden av plagget, slik at mottaker vet hva som er foran og hva som er bak! Vår anbefaling med akkurat disse lappene er å plassere den på utsiden, da det er litt tykkelse på de.

Vi har også labels fra PetiteKnit –  ta en titt her!

Lappene er i ekte skinn og kommer i ulike størrelser med forskjellige små tekster for å personliggjøre plaggene. De store merkene passer for eksempel perfekt foran på en lue med brett. Har du nettopp blitt bestemor, mormor eller farmor? Merkelappene gjør seg også veldig godt på et skjønt lite babyteppe.

Kvisternes absolutte favoritt er lappen hvor det står «Laget spesielt til meg» – selvfølgelig flott på gaver, men har du kanskje strikka noe fint til deg selv? «Laget spesielt til meg» passer helt perfekt til alle oss egostrikkere der ute!

Spesifikasjoner

Varenummer: 72057
Pakkevekt: 10 g
Pakkestørrelse: 4 × 4 × 1 cm
Merkevare: Kort og Godt
Varegruppe: Strikketilbehør

Omtaler (0)

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.